Dragnea, un anus contra naturii

 

Fiindcă scriu chestia de mai jos, am senzaţia că m-a păcălit şi pe mine Liviu Dragnea. O fac totuşi fiindcă-mi dau seama că multă lume onestă a picat în cocalăreala cu referendumul şi se dă de ceasul morţii de o parte sau de alta a baricadei.

Spun din capul locului că nici nu îi antipatipatizez nici nu simpatizez cu minoritarii sexuali.  Nu cred că trebuie să existe nici un fel de discriminare între cetăţenii României, nici negativă, nici pozitivă. Nu văd de ce un minoritar sexual ar trebui să fie mai cu moţ decât mine. Nu cred în chestiile politically correct duse la absurd.Cred însă că referendumul  ăsta cu familia tradiţională e un fariseism fără sens.

Pe de o parte, avem codul familiei care statutează clar cum poate fi încheiată o căsătorie. Mai avem un precedent în statul român a fost obligat de către Curtea Europeană de Justiţie să recunoască mariajul unui fost şef al Accept, Adrian Coman cu un domn mai colorat. Asta înseamnă că, fiind parte din concertul european, va trebui, cu tot referendumul, să acceptăm căsătoriile de LGBT-işti (parcă şi-au pus şi un Q în coadă) încheiate în afara teritoriului naţional.

Adăugarea unui paragraf în constituţie nu ar schimba cu nimic situaţia dată. Din cauza asta, referendumul mi se pare un vicleim complet inutil, care costă teribil de mult contribuabilii. Dacă tot au pornit pe filonul ăsta, îi aştept pe pesedişti să prăpădească bugetul naţional, din care se pot face, e banal dar o zic, autostrăzi sau spitale şi pe alte modificări constituţionale, care să stabilească faptul că ne tragem din daci şi romani sau că telemeaua cu mămăligă e un fel de mâncare tradiţional.

Acum, nu am ce face şi mă întorc la promotorul Dragnea.  Băiatul ăsta complet tradiţional şi-a lăsat nevasta baltă ca să se combine cu  una mai tânără cu 30 de ani decât el. Îşi plimbă amanta pe la congrese de partid. Probabil că urmează să apară cu ea şi într-un reality-show de televiziune tabloidă. Tot în calitate de conservator-creştin a făcut ce a făcut şi fosta soaţă, madam Bombonica, n-a apărut la nunta fiului lor. Chestiile astea îl fac să pară un muţunache de teapa lui Irinel Columbeanu, numai că măscăriciul ăla nu conducea principalul partid din ţară.

Dragnea este şef suprem peste un partid zis „socialist”, de stânga. Peste tot, în  Europa, ceilalţi din familia politică în care e afiliat fac gargară exact în sensul invers. Ce drege domnul Liviu e în contra direcţiei în care trag comilitonii lui. Pe de altă parte tot el, cu juma de gură şi un sfert de mustaţă a gângurit ceva despre un parteneriat civil între persoane de acelaşi sex. Adicătelea, face pe românul profund şi intransigent, Daniil Sihastrul şi Mihai Viteazu în acelaşi timp, dar, pe chepenghul de marfă din spate dă nişte drepturi suplimentare homosexualilor, să nu se supere nici ei, nici Coana Europa.

Până la urmă, ce-l mână pe el în luptă?! Un contract barther de făcut reciproc imagine cu Biserica Ortodoxă Română şi ea destul de şifonată după pleiada se scandaluri cu popi şi ierarhi iubitori de puberi? O să adauge la soroşiştii, corporatiştii şi firiştii care vor să-l asasineze şi un comando de homosexuali antrenaţi să şi-o tragă din toate poziţiile? O să facă pe martirul care se bate cu cele mai pidosnice forţe ale răului? Eu spun că da. Din cauza asta, în zilele de 6 şi 7 octombrie o să mă fac că nu există circul pus la cale de teleormănean.

Dacă tot e vorba de înţelepciunea ancestrală a poporului, mă gândesc la proverbul „cine sapă groapa altuia cade singur în ea”. Îmi închipui că domnul Dragnea va ajunge totuşi la pârnaie. Acolo, deh, mediu concentraţionar, femei nema. Dacă în lipsă de altceva  mai bun o să facă o pasiune mistuitoare pentru un infractor musculos şi cu tatuaje?

Reclame

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s