Să răstoarne pedofilul mic guvernul mare?

 

În ultima vreme, la noi, premierii s-au dus de-a berbeleacul din motive pe care nici cu gândul nu le gândeşti. Ponta a căzut pe fondul dezastrului de la Colectiv, o chestie cu mare impact emoţional, dar cu care el, ca premier, nu avea nicio gară. Vina era undeva în zona autorităţilor locale şi a ISU. De fapt, Dragnea, care se săturase de el, a făcut o manevră abilă să preia în totalitate PSD. Să fiu înţeles bine, nu am avut niciun regret că a plecat băiatul ăla incompetent, infatuat şi cu relaţii externe dubioase. Pe de altă parte, nu am putut să nu constat cu insatisfacţie că Liviu ot Teleorman pune solid gheara pe cel mai ramificat partid din România.  Puţin mai târziu, Sorin Grindeanu a fost catapultat  fiindcă nu a făcut rapid o potlogărie menită să-l exonereze de Mustaţă Maximo de răspundere penală. Acum, lucrurile se petrec tot pe efectul bulgărelui de zăpadă, ca în cazul lui Ponta.

Un dobitoc diliu care lucra în Poliţia Română viola şi molesta liniştit de mai mulţi ani. Lucrul era uşor de demonstrat maniacul avea antecedente înregistrate legal, dar molestatorul îşi vedea de molestări. Nu trebuia deranjat, îl mai lua valul la beţie, avea diabet şi probabil îl bătuse tac-su în copilărie. Tărăşenia a ieşit la iveală şi, aşa cum era normal, madam Carmen Dan (adică tot Dragnea) a vrut să-şi arate muşchii trimiţându-l la plimbare pe chestorul Bogdan Despescu şi înlocuindu-l cu chestorul Cătălin Alexandru Ioniţă. Pe ultimul îl cunosc din copilărie, am fost foarte buni prieteni încă din timpul şcolii generale. Nu l-am mai văzut de ceva timp, dar habar n-am ce rol are în toată şarada. Eu îl ştiu drept un tip cinstit şi competent profesional. N-am înţeles care-i jocul lui în chestiunea cu numirea sa în funcţia de şef al Poliţiei Române, dacă şi-a dat iniţial acceptul şi după aia s-a răzgândit, dacă a fost ambiguu de la bun început sau dacă a avut informaţii că tot balamucul s-ar putea să ducă la înfrângerea taberei Dragnea-Dan şi s-a a considerat că e mai sănătos să stea pe coada lui la Direcţia Generală Anticorupţie. Cred că ar trebui să facă nişte precizări.

În mod cert însă, premierul Mihai Tudose, nedemiţându-l pe Despescu, acuzând-o pe coana Dan de minciună în cazul Ioniţă şi cerându-i să plece de la minister, consideră că e îndeajuns de puternic în partid cât să-l înfrunte pe Dragnea, cel puţin atât cât să poată produce pierderea majorităţii parlamentare.

Mi se pare iarăşi interesant cum, dacă tot suntem la capitolul perversiuni, şeful PSD a trecut la zoofilie şi-l iubeşte brusc şi total pe Marele Licurici. Acelaşi om care părea rusofil şi adept al teoriei conspiraţiei americano-masono-sionisto-mai ştiu eu ce, acum aplaudă şi se prosternează la tot ce face Donald Trump, bine sau rău. Habar n-am ce rol au în ecuaţia asta nici băieţii de la Budapesta care cer demiterea lui Tudose pentru o declaraţie nu foarte inspirată. Să creadă el că a devenit un aliat strategic şi indispensabil al Washighton-ului în frecuşurile cu axa Berlin-Paris şi o să devină un fel de Viktor Orban românesc? Se bazează pe sprijinul necondiţionat la UDMR pentru păstrarea majorităţii parlamentare?

Sunt o groază de întrebări al căror răspuns încă nu îl ştiu, dar l-aş putea afla după următorul C.Ex. al PSD.  Una peste alta, pedofilul mic (de statură) poate răsturna ditamai guvernul, ceea ce înseamnă iarăşi haos şi blocaj .

Reclame

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s