Udrea, buricul beciului

 

Acum câțiva ani, Elena Udrea era un instrument util în mâinile unui șmecher fără mamă și fără tată. Când ăla voia să bușească pe cineva, vorbea prin gura blondei nu prea deștepte, așa cum s-a întâmplat, de exemplu, în episodul celebrului ”bilet roz”.  Atât ea cât și ”fostul soț”, care era mai mult un partener de afaceri, știau de unde vin banii spre PDL și cum sunt ei obținuți. Mai mult, făceau parte dintr-o mafie supra-partinică, formată din escroci de peste tot care, uniți, storceau bugetul de stat ca pe o lămâie.

Băgată acum câteva luni în arest preventiv, fosta viceregină a constatat că toaletele de la Rahova nu se compară cu alea de la Ritz din Paris. A suferit sincer, se vedea pe chipul ei tâmp-angelic. Udrea nu e genul de femeie care să meargă resemnată la Târgșor și să-și scurteze pedeapsa copilind și plivind legume în curtea penitenciarului. Nu știu dacă în intervalul imediat următor, dar dacă pedeapsa va rămâne definitivă, o văd pe doamnă dând din mâini și din picioare în toate direcțiile, cu spume la gură. O să încerce să răstoarne masa la care a stat până de curând. S-ar putea să-și lovească și inventatorul, să dea și în Dragnea sau Tăriceanu, despre care știe multe, să scoată pe goarnă treburi despre mai mulți oameni din servicii și justiție. Cred că la ora asta mulți oameni, inclusiv Băsescu, sunt în stare de alarmă.

Din cauza asta sunt curios ce o să se întâmple până la capăt cu păpușica asta ambțioasă. O să plece să se odihnească într-o țară caldă, alături de amicul ei Sebi Ghiță sau o să producă de la subsol, în calitate de buric al beciului, unde seismice groaznice?

Reclame

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s