Ce-i în capul lui Ponta?

 

Văd că expiratul Victor Viorel a avut o reacție de muribund înainte de a deveni moroi. În tradiția oltenească (tot e omul deputat de Gorj) dacă unul căzut în comă, înainte să dea colțul de tot își revine și mai are un puseu de voioșie sigur o să-i bântuie pe ăilalți rămași în viață. Așa se întâmplă și cu băiatul ăsta. Eu unul nu mai pot să-l sufăr de când a făcut un joc filo-rusesc periculos și a contribuit la prea-mărirea și propășirea unor personaje de calibrul Ghiță ori a încurajat făcătura PRU.  Iaca, Victor-Viorel, priponit de un scaun de deputat, în loc să stea în recluziune și rugăciune pentru iertarea păcatelor până la sfârșitul mandatului, s-a trezit vorbind. Îl face pe Dragnea dictator personal și se autoinvocă drept un democrat de partid, probabil fiindcă se consulta cu socrâ-su și nevastă-sa când lua decizii. Am încercat să mă gândesc ce i se învârte cealavecului în interiorul cutiuței craniene de leberwurst Titulescu:

1.Poate că are informații de pe la justiție că Dragnea o să încaseze o condamnare și vrea să mai zvâcnească încă o dată, pe fondului vidului de putere, să se facă prezident PSD.

  1. A făcut un calcul cum că nemulțumiții de partid din Moldova au șanse reale în cazul unui puci social-democrat și să bagă în seamă cât să prindă de la ăia o felie de șuncă.
  2. Cineva i-a promis că-l face vicepremier, cel puțin, dacă devine ”soluția imorală” a lui Iohannis și împreună cu bombănitorii mai sus pomeniți rupe căruța teleormăneanului , trântește guvernul PSD și schimbă majoritatea parlamentară.

Dacă se adeverește varianta a treia nu o să-l mai votez pe neamț pentru un al doilea mandat.

Reclame

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s