Reîntoarcerea în timp…

 

Și abia grăi Johannis…doar un nu, apoi plecă. Doamna Sevil Shhaideh s-a trezit lansată peste bord fără alte explicații. După, Johannis a tăcut, iar Dragnea și Tăriceanu au bingănit ceva belicos-indignat dar lipsit de conținut. Ungurii, prudenți ca tot timpul, au spus că rămân în alianța parlamentară, dar nu s-ar băga să-l suspende pe întâiul neamț al patriei române.

Am avut sincer senzația că m-am întors în timp undeva în 2012. Marele meu mister este ce se află sub calota craniană a domnului de la Cotroceni. Dacă nu explică de ce a refuzat propunerea PSD, se transformă în Traian Băsescu de ultimă parte a celui de-al doilea mandat. Adică o să devină un personaj detestat de majoritatea românilor, care nu face decât să încurce trebile țărișoarei. Dacă Dragnea și companionii fac o a doua propunere și o acceptă, fără să spună crâc, tot o să iasă drept misogin și islamofob, chestie care nu dă prea bine în ochii coanei Europa. Dacă ciobănașul teleormănean, fost soț de drops, se grăbește, forțează suspendarea și Klaus-Werner tace ca de obicei iar o să iasă șifonat rău. Chiar dacă nu se validează referendumul, tot nu o să mai pupe un al doilea mandat.

Singura chestie logica ar fi ca zilele următoare să iasă niște acte prin care să se doveadească faptul că Akram Shhaideh, soțul doamnei sale, livra fonduri direct în conturile mișcării teroriste Hezbollah. Sau un film cu același domn trăgând cu sarbacana prin Siria după cu kurzi sau democrați pro-americani. Sau, mai românesc- pământesc, o înregistrare cu madama în persoană, pe la vreo nuntă sau tăiere de moț, în timp ce face juma-juma, pe sub masă, o șpagă dovedită cu Nicușor Constantinescu.

Reclame

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s