Băsescu e un criminal, delapidator, bețiv, hoț, piroman, violator!

 

Am auzit despre marinari care s-au înjunghiat între ei, au dat foc unor baruri în porturi, au furat din combustibilul navei, au posedat în grup capre și oi. Din cauza asta, cred că și Traian Băsescu face la fel. Ar trebui să-l expulzăm!

Nu-i așa că-i o neghiobie să încerci să combați un adversar așa? Nu, dacă povestea e frumos împachetată și construită pe baza unui scenariu schizoid verificat. Fostul președinte nu poate să stea liniștit și să crească găini ca orice pensionar respectabil și-l mănâncă în cur, probabil să se bage el direct la locale, sau măcar să facă atâtea tumbe cât să-și înalțe fantoma de partid. Din câte văd, încearcă să fure startul campaniei prin tot felul de tertipuri, bazate, ca tot ce a făcut, pe ură și zâzanie. Am primit de curând un clip, cu multe vizualizări pe youtube ( poftiți link-ul cu toate că e pierdere de vreme să vă uitați, https://www.youtube.com/watch?v=pqdSvpBGX7Q). O roboată ne explică vreme de vreo 20 de minute faptul că emigranții sunt cel mai rău lucru posibil. Asta se întâmplă pe fondul unor imagini cu ”mare impact emoțional”: lapidări, decapitări, atentate, violențe, devastări.  E vârâtă ca ingredient și teoria conspirației, totul pare pierdut dacă hoardele vin peste noi. Alte cinci minute sunt înfierați proletar mai toți politicienii români, în special Victor Ponta, care sunt mămăligi și nu vor să oprească invazia. La sfârșit, ni se induce soluția salvatoare: singurul care s-a opus constant ”roiului de lăcuste” asiatice a fost și e Traian Băsescu. El ne e speranța și lumina, să ținem aproape!

Ca om de dreapta, eu cred că trebuie privită cu discernământ problema refugiaților. Nu putem primi oricâți, oricând, oricum. Pe de altă parte, ca democrat, spun că e inuman să nu acorzi azil unor oameni care sunt în pericol de moarte din cauza religiei sau convingerilor lor. Că printre ei se infiltrează și infractori, teroriști, că mulți sunt primitivi, e într-adevăr o problemă, care poate fi rezolvată dacă îi iei la puricat bob cu bob, dacă îi monitorizezi. Clipul cu Băsescu-Dumnezeu  generalizează și îndeamnă la ură. Așa s-a desfășurat, cu accente violente și generare de stări conflictuale fiecare campanie politică de până acum a mitocanului . În cazul de mai sus, cred că ar trebui să se sezizeze o entitate la care am lucrat și eu, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării și să-i articuleze legal pe autori (sper să nu fie vorba de Felix Tătaru, mi-e simpatic). După vorba și portul clipului,  mi se pare logic faptul că nea Traian vrea să umfle năucii lăsați de izbeliște de domnul Dănuț Diaconescu și Vadimuț, precum și să muște din segmentul de electorat rudimentar al PSD. Păcat că i-a furat alt lunatic, Bogdan Diaconu, ideea cu ”Patrulele Vlad Țepeș”, că-l și vedeam  circulând pe domnul fost președinte prin oraș deghizat în camarazii Codreanu, Sima și Gârneață la un loc.

Cum orice campanie băsistă se bazează în principal pe manipularea semidocțiolor, a fraierilor și a minților înfiebântate și asta a început în tonul obișnuit. Din fericire, cred că Traian nu mai are, în momentul ăsta bani să-i filmeze pe Guță și Salam țopăind cu mecla ex-prezidențială în brațe și zbierând ”Hă-la-la-la-la , pe Băsescu l-om votaaaa!”

 

Reclame

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s