O ciorbă care s-a împuțit

Începând din 1990, România seamănă cu o ciorbă care nu a fost niciodată terminată. Într-o oală mare, pusă la fiert, Ion Iliescu a adăugat drept mirodenii hrebenciuci, mikișpăgi, năstași. Claponul Milică Constantinescu a mai adăugat ceva remeși, nelumureșeni și alte ingrediente la fel de cretine. Băsescul a venit cu curva blondă, cocoșelul ciorditor, videanul marmorist, cumătrul bercea, madam bica plus alte zarzavaturi. A mai adăugat Ponta ceva șovi, ghiți, dragni. Toți ăștia, puși la fiert împreună, au început să colaboreze. Din înregistrările sifonate de la DNA, din declarațiile mademei Udrea, rezultă că băieții și fetele din oală colaborau, când era vorba de șpăgi, fără să țină cont de zona politică din care veneau, nu conta că de ochii lumii se porcăiau, seara, într-un colț al cratiței, beau o țuică și băteau palma pentru tot felul de combinații. Tot fierbând  apa mai bine de 25 de ani, a scăzut, iar elementele puse la fiert, au început să se împută.  Coana Europă, Statele Unite, ambele sensibile la nas, au vărsat recipientul. Trebuie făcută o nouă ciorbă, de data asta comestibilă. Marea dilemă este dacă avem legume fără E-uri, sau măcar neinfestate cu cianuri.

P.:S.: Mă întreabă multă lume dacă faptul că Elena Udrea se scobește ciclic în nas e un semnal masonic. Răspunsul e că, după știința mea, nu e.

P.S.2 : Sâmbătă, la 13,30, se va difuza pe TVR 2, filmul meu ”Cardinalul, evreii și Ardealul” al cărui personaj e un moș senzațional, părintele greco-catolic Alexandru Nicula. El împlinește 102 ani chiar sâmbătă. Mi-ar face plăcere să știu că vă uitați la el.

Reclame

2 comentarii

  1. Buna Tomita, vad ca nu te-ai shimbat. Am sentimentul ca citesc o pagina in carel regasesc vocabularul fabulelor lui alexandrescu si politica sunt puse in evidenta…

  2. Ia uite cate greseli in comentariul meu, of. reiau.

    Buna Tomita, vad ca nu te-ai shimbat. Am sentimentul ca citesc o pagina in carelregasesc vocabularul fabulelor lui alexandrescu si politica.

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s