Lacrimi de cocoș

Am văzut-o pe madam Udrea îmbrăcată, în loc de zeghe, cu cămașa morții. Ca un fel de Avrămuț, a pornit pe calea martirajului și ne-a explicat cum vor să o doboare oculta mondială, Securitatea, francmasonii, bilderbergii, Dark Vader și șeful forțelor întunecate, însuși Florian Coldea. Cu lacrimi de cocoș pe obraz, ne-a sugerat că se teme pentru viața ei și că n-are încredere în procurorii manipulați de SRI. Nici Microsoft n-a mâncat, nici cu Bica nu s-a jucat, nici gura nu-i pute, a Gala Bute.
Nu contează că își lua poșete Vuitton din sacii cu bani pe care-i aducea ”fostul soț” acasă, nici că a avantajat din fonduri publice firme private despre care există suspiciunea că i-au dat parandărăt, nici că a dat o declarație de avere falsă.
Toată povestea asta mă face să cred că după Băsescu a venit potopul. Fostul tătuc de la Cotroceni a bâzâit ceva în campania pentru prezidențiale că serviciile au scăpat de sub control. Probabil că atunci, simțind sfârșitul politic al matelotului, băiatul de casă cu stele pe umeri, Coldea, nu a mai făcut aport și nu a îngropat, la ordin, oasele aruncate de stăpân, preferând să le molfăie. Trag concluzia că D.N.A.-ul și S.R.I.-ul instituții pe care Băsescu le-a întărit, le-a augmentat forța și le-a folosit drept ghioage, s-au transformat în bumeranguri. Probabil că având și încurajare externă, madam Kovesi a scos dosarele pitulate pe motiv de Traian și a început să umfle de la stânga și de la dreapta. E bine că se face curățenie și mă întreb când o să-l văd și pe Băsescu lacrimând a nu știu câta oară, în calitate de învinuit.

Reclame

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s