Din Cuptor, Meleșcanu a ieșit Rece!

Faza cu candidatura ”surpriză” a lui Meleșcanu o bănuiam. Auzisem de ceva vreme că moșul în cauză negocia cu niște oameni de la PNL postura de prezidențiabil de rezervă în eventualitatea în care Iohannis o belește pe motiv de ANI. Ăia, însă, nu i-au dat nici bani, nici sprijin logistic, așa că omul a repetat tâmpeniile pe care le-a făcut în perioada 1999-2000.

În vremea aia, își făcuse o chesție numită Alianța pentru România, ruptă din PDSR, care începusă să se umfle și părea să-și ia zborul spre putere. Numai că ”abilul” diplomat și om de informații încă de când mai dădea Ceaușescu din mâini s-a combinat cu o seamă de oameni dubioși, precum miliardarul Mihai Cuptor și escrocul internațional Adrian Costea, ipochimenul care a declașat, dacă mai ține cineva minte, scandalul cu albumul ”Eterna și fascinanta Românie”.

Cuptor, cercetat în mai multe rânduri pentru malversațiuni imobiliare,  implicare în tunul Bancorex și țepe legate de comerțul cu alcool, s-a săturat fix înainte de alegeri să mai sponsorizeze costumele și cravatele de firmă ale lui taica Teo, iar mărețul Costea, a povestit cum a codoșat el combinația din care a rezultat ApR.  Rezultatul a fost frumos, ApR a luat vreo 4%, iar candidatul prezidențial Meleșcanu a scos scorul amețitor de 1,91%.

Acum domnul fost șef al SIE s-a combinat tot cu băieți rafinați. L-a pus să strângă semnături pe maniacul rusofilo-conspiraționisto-naționalisto-patriotic Mircea Dogaru și s-a gândit să ciugulească din pușculița unui bulibașă de Deltă, Traian Rece. Ăsta din urmă, e un traseist trecut pe la PDSR (a fost trezoriei în perioada de șefie a lui Năstase, bun pedigree), a mers și  pe la PD și a eșuat într-o bască de furnică pe care a cumpărat-o din talcioc, numită Partidul Dreptății Sociale.

Recunoscător că i-au strâns semnăturile cei doi și că Rece a contribuit la fericirea sa politică pompând 200.000 de euroi (după spusesele sponsorului) marele politician Teo a trântit ușa în nasul foștilor susținători, care acum se dau de ceasul morții să dezvăluie cupiditatea fostei lor iubiri.

Aș putea să spun că onorabilul domn Meleșcanu, scos de la cuptor în 2000, a devenit rece de tot și că își va încheia cariera politică apoteotic,depășindu-și rezultatul din 2000 invers, adică luând de data asta 0,91%.

Anunțuri

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s