Klaus, mâncătorul de copii

Și abia se nominaliză neamțul…ce mai vuiet, ce mai șuier. Șmecherii de la România TV, devenită OTV a PSD au început să-i tragă la cap, dovedind că strategii lui Ponta au gândit o campanie electorală agresivă.
Mai întâi, acum vreo săptămână și ceva, niște clămpăi de la Sebi Ghiță o țineau gaia-mațu că Victoraș, ginerică de popă, e singurul candidat creștin- ortodox (în afară de aliații săi Tăriceanu și Kelemen Hunor plus, bineînțeles, Iohannis, toți ceilalți sunt). Ca o paranteză la aiureala asta prezentată drept știre, o reporteriță ”serioasă”, recita că Mihai Răzvan Ungureanu ar aparține ”sectei mozaice”. Lăsând la o parte că Ungureanu e român și ortodox, să numești religia ”Vechiului Testament”, la care s-au tras islamul și creștinismul drept sectă, e o inepție nemaiîntâlnită.
Azi, aceeași mari jurnaliști dădeau din ei că același neamț s-ar fi întâlnit la ceas de seară cu Băsescu și că ar fi făcut trafic cu copii care ajungeam fix într-o bancă de organe din Canada, gata tranșați, probabil, la Sibiu. Nu știu dacă stimabilul Klaus a avut un tete-a-tete cu Băsescu, nici nu-l cred pe germano-balcanicul ăsta ”providențial” vreo fecioară imaculată menită să salveze țara. El a bingănit ceva că se ducea la un chef de adio al unui american și de aia i-a fost văzută mașina prin zonă, poate e adevărat, poate nu. În orice caz o întâlnire cu Băsescu nu cred că ar avea efectul devastator al călătoriei lui Geoană la Vântu din 2009.
Nu cred că mușcatul startului campaniei cu măgării e fericit pentru PSD. În același an 2009, mai țin minte că niște roșii mititei împărțeau fluturași de-a lungul patriei cum că Băsescu o futuse în tinerețe pe una Doina Renea, aia procrease un Trăinel extraconjugal, matelotul îi pocnea pe amândoi, apoi i-a făcut să dispară. La fel, dacă nu mă înșeală memoria, via Vadim, se mai lansase un atac cum că Băsescu prihănea pe la Anvers un transsexual, pe care apoi l-a măcelărit cu un lampadar.
E posibil să aflăm, prin intermediul România TV, că Iohannis bea sânge de virgină la 21,20 fix, în fiecare seară, le băga cozi de mătură în fund o dată pe lună adolescentelor de pe ruta de tramvai Rășinari-Sibiu sau e piroman.
Nu mi se pare că e o strategie bună pentru nimeni să vehiculezi tembelisme nefondate despre adversarii politici. Unele sunt așa de gogonate, că pot declanșa un efect de bumerang. Pot concluziona însă, după graba cu care s-au declanșat ghiogărelile PSD, că Victor-Viorel se teme de Klaus.

Reclame

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s