Între derbedei

 

Traian Băsescu s-a enervat. În nota caracteristică a mitocanului de port, așa  cum a pleznit un copil la un miting, i-a ars una peste bot unui avocat într-o parcare și a făcut o ziaristă ”țigancă împuțită” a răbufnit. Îl deranjazează că lumea se leagă de ”fetița” lui cu avere dubioasă și credite luate preferențial, că unii îi iau la puricat terenul de la Nana. A amenițat că-l bagă la bulău pe jupânul din Voluntari, Florentin Pandele, pe motiv că nevastă-sa, Gabi Vrânceanu, e în Comisia Nana. N-a fost ”ba p-a mă-tii”, a fost ”ba p-a lu bărbat-tu”.

Domnul în cauză e într-adevăr, un personaj absolut dubios, de la periferia politicii,  pe lângă granița cu infracționalitatea. Să ne amintim doar că acum câțiva ani, se bătea cu Giovanni Becali, care i-a rupt o aripă cu o coadă de lopată, pentru ca apoi, domnul primar să se lase nășit la nunta cu doamna Gabi de alt pușcăriaș Becali, domnul Gigi.

Victor Ponta a recționat cum se poate mai prost, coborând la nivelul matrozului și amenințându-l la rândul lui pe Băsescu cu un sejur la pârnaie. Rolul de ”băiat fin și ponderat” pe care părea să-l joace, la sfatul consilierilor, Ponta, a luat sfârșit, stimabilul premier dându-i la rândul lui cu halba-n cap prezidentului.

Văzând toată povestea asta, am impresia că țara e guvernată de clanuri de interlopi și șetrari reduși mental, care folosesc pe post de șurie și ghioage justiția și autoritățile statului.

Anunțuri

Comentezi?

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s